Laden...
Naar Facebook

Catering

Geen zin om te koken, maar wel zin in lekker eten?

Veel gasten die u graag wilt verwennen, maar u heeft het al druk genoeg?

De bedrijfsborrel valt onder uw verantwoordelijkheid, maar hoe maakt u iedereen blij?

Naast lekkere lunches, borrelhapjes en tapas verzorgen wij ook complete buffetten. Het hele jaar door voeren wij een Spaans en een Italiaans buffet, daarnaast hebben wij ieder kwartaal een ander buffet met typische seizoensgerechten. Alle buffetten bestaan uit verschillende koude gerechten, salades en warme gerechten. Van bijzonder tot toegankelijk, zodat er voor iedere smaak heerlijk te eten is. De buffetten worden standaard verzorgd met mooi aardewerk, warmhoudschalen en bijpassende aankleding voor net dat beetje extra.

Wilt u de afwas niet doen? Dan nemen we tegen een kleine vergoeding serviesgoed, bestek en eventuele andere benodigdheden voor u mee. Wanneer wij ons eten bij u bezorgen, zetten we het altijd gezellig aangekleed voor u neer. Mocht u liever willen dat er personeel bij blijft, die goed voor u en uw gasten zorgt, dan regelen we dat.

Voor de precieze inhoud van de buffetten kunt u kijken onder het kopje groepsarrangementen. Toch niet helemaal wat u wenst? Neem contact met ons op en we maken graag een voorstel op maat voor u!

Karmeliet Catering heeft voor bijna iedere wens een passende en vooral smakelijke invulling!

 

×